Nederlandse architectuurstudio, klaar voor uitdagingen op elke schaal.

Ruimtes creëren die het leven van mensen verrijken staat centraal in wat we doen. We benaderen ontwerp met een focus op de menselijke ervaring en werken aan het creëren van een harmonieus samenspel tussen alle ontwerpelementen, van de grootste tot de meest intieme.

Ontwerp op alle schalen


Als architecten voelen we ons verbonden met de mensen die onze gebouwen gebruiken. We geven vorm aan hun dromen en ideeën in relatie tot de gebouwde omgeving. Daarom streven we ernaar om ruimtes te creëren die niet alleen esthetisch zijn, maar ook functioneel en duurzaam, op alle schaalniveaus. Onze focus op de menselijke maat strekt zich uit van xl tot xs. In onze ontwerpen streven we naar een gevoel van harmonie tussen grof en fijn, tussen groots en intiem, waarbij architectuur bijdraagt aan de menselijke beleving op alle schalen. 

Duurzaam


Wij ontwerpen duurzaam. We houden rekening met de milieu-impact van onze projecten en streven ernaar materialen en technieken te gebruiken die zowel efficiënt als milieuvriendelijk zijn. Wij geloven dat we door te ontwerpen met innovatieve technieken, ruimtes kunnen creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van nu, maar vooral een positief effect hebben op de mensen die hun leven leiden in onze ontwerpen, ook in de toekomst.

Innovatieve ontwerpprocessen


Door innovatie te omarmen in het ontwerpproces, hebben we als architecten de mogelijkheid om gebouwen te creëren waar esthetiek en functionaliteit samen komen. Elk ontwerp vraagt om een eigen esthetiek – niet alleen in relatie tot het verleden – maar juist ook een vormgeving die recht aan de technische mogelijkheden en maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.

Krachten Bundelen


Ons bureau gaat samenwerkingen aan in de keten van ontwerp, bouw en productiebedrijven. Samen proberen we het onmogelijke mogelijk te maken. De kracht van prefab bouwen en maatwerk zorgt voor een soepel en kostenefficiënt proces, zodat de kwaliteit van architectuur, van het grootste gebaar tot het kleinste detail voorop kan staan.

Olav van der Doorn

+31(0) 6 19699854

info@xlxsarchitects.nl


Johan Buziaustraat 57

6708NR Wageningen

Nederland


KVK nummer71863613

Architectenregister 1.210618.003

Algemene voorwaarden DNR2011 / CR2013

Let's Connect!